4. september 2015

BabyJogger: et svakt punkt i easy-fold system

En av favoritte fordeler til flere Babyjogger modeller er easy-fold system. BabyJogger kan nemlig slås sammen i en bevegelse med en hånd ved å dra i remmen. Easy-fold er meget praktisk i daglig bruk. Når en åpner opp mekanismen, viser det seg at nesten alle deler inni er utført i metall, noe som hjelper med levetid på deler og dermed selve vognen. Det eneste svake punktet i hele systemet, er der mekanismen kobles til understellet, til håndtak og fremre ender. Mekanismen går inn med lange flate metallstanger og klemmes fast inn i aluminium understell via en todelt plast holdemekanism. Disse flate stanger (se bildet) tidvis kan snappe som en følge av misbruk eller ulykker, og det ville vært hyggelig å se dette elementet byttet ut i fremtiden til fordel for en tettsittende sylinder sveiset lengre inn i understell. Allikevel, totalt sett, er denne mekanismen bemerkelsesverdig, elegant og stabil samt veldig enkel å bruke.

Flat stang til høyre er brutt av. Når det skjer oppleves vogn som totalt ødelagt og kan ikke brukes videre.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)