Om oss

BarnevognVerksted utfører reparasjoner på de fleste barnevogn- merker og modeller.

Vi har lang erfaring med reparasjon av vognmerker som Mountain Buggy,TFK,Simo,Brio,Emmaljunga,Quinny,Bugaboo,MacLaren,Stokke Xplory,Baby Bjørn og flere andre.

De fleste feil kan jo rettes:på understell,kalesje,tekstiler,sittedel,liggedel,hjul o.l.

Du bestemmer om vi bruker nye eller brukte deler.Husk at gjenbruk av deler gir deg lave priser og kort ventetid samtidig som sparer miljøet.
Selv om mest håpløse skader på understell,kalesje,håndtak,tekstiler kan fikses ved hjelp av kreative løsninger og stort utvalg av vogndeler.

Vi pleier å utføre jobben i løpet av 2-3 dager og gir garanti på utført service.

Henting/levering innenfor Oslo kan avtales mot betaling.
Levering/henting i Drøbak og omegn etter avtale.

Hos oss kan du også kjøpe deler til de fleste barnevogner,både nye og brukte, slik at du kan fikse vognen din selv.Husk at ved bestilling av nye deler ventetid må påregnes!

Vi kjøper og tar i innbytte defekte barnevogner.

For mer info om BarnevognVerksted-se vår hjemmeside www.barnevognverksted.no/Facebook side(https://www.facebook.com/BestBarnevognService) eller ring +4740307413/send epost kontakt@barnevognverksted.no.

1 kommentar:

  1. cilver cross dei vite belegge vitgummi er silitte 16tommer 2 stykk.Takk

    SvarSlett

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)