2. oktober 2016

MacLaren Techno XLR: vedlikehold tips

MacLaren Techno er ganske god og solid trille, og av den grunn er ganske populær. Som med andre vogner og triller har modellen sine svakheter og problemområder.
Det ene som må nevnes er hjul og bremsesystem, de fleste problemer oppstår akkurat her: hjul som ikke låses/ikke svinger, løse hjul og akslinger, bremse som faller stadig ned, bremse som ikke virker o.l. Alt dette kan unngås ved forsvarlig oppbevaring og vedlikehold i form av smøring. Nedenfor kan du se en video klip hvor og hvordan en bør smøre. Til smøring kan brukes WD-40.


En annen ting MacLaren eiere plages med er håndtak, gummi på disse slites ut og blir klistrete og ekkel å ta på. Som forebygging eller løsning kan man trekke om håndtakk med skinntrekk. Man kan enkelt lage slike selv, og i videoen nedenfor snakker vår reparatør om akkurat dette.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)