3. oktober 2016

Bugaboo Cameleon 3: tips til deg som skal kjøpe brukt


Om en bestemmer seg for å kjøpe en Cameleon av de mange Bugaboo modeller, bør en definitivt gå for Cameleon 3 over eldre modeller. Den ble lansert noen år tilbake og sirkulerer godt på brukt marked. På finn.no feks, tredje generasjon av Bugaboo Cameleon er, overraskende nok, ikke mye dyrere enn 5-6 år eldre forfølgere. Forbedringer Cam3 har fått er absolutt verdt ekstra 1000-1500kr etter vår mening basert på erfaringer både fra verkstedet og egne brukserfaringer. Hvis du vil vite hva forbedringer innebærer, kan du titte på videoen nedenfor, vår reparatør går grundig over tekniske detaljer.Vi har også laget en liten video klip hvor vi snakker om hva en bør sjekke når en handler inn en brukt Cameleon 3. Tips er basert på erfaringer fra verkstedet og reparasjoner vi har utført i løpet av de siste to årene.


Man bør absolutt ikke tape på en brukt handel, så vær forberedt når du først skal på vognvisning:) Happy hunting!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)