28. juli 2015

Farging av veldig falmede barnevogn tekstiler med Palett Textile Paint

I forrige blogg innlegget har vi skrevet om farging av barnevogn tekstiler i vaskemaskin med Hardins Textile Colour. Vi nevner der at vi ikke lyktes med å få tilfredsstillende resultater på veldig og middels falmede tekstiler med Hardins sin farve. Palett Textile Paint fra Panduro er derimot ganske effektiv på veldig falmede barnevogn tekstiler.
Bak på flasken kan en finne en bruksanvisning, hvor det står bl.a. at tekstiler skal vaskes før og etter farging, flaske med maling må ristes godt og farge fikses ved stryking fra baksiden.

Hvis du synes at bruksanvisningen er ikke spesielt utfyllende, kan du finne noen flere tips til bedre resultat her:
 http://barnevognverksted.blogspot.no/2015/03/farging-tfk-setetrekk-og-mountain-bugy.html

Mountain Buggy Swift kalesje før og etter farging

Mange lurer spesielt om fargen smitter av etter fullført behandling. Som det står i bruksanvisningen, fargen festes med varmebehandling. I anvisningen står det at tekstiler må strykes mins 5 minutter fra vrangside. I dette tilfellet må en kunne fjerne alle stanger og harde plater fra barnevogn tekstiler. Om det er ikke en mulighet, kan en varmebehandle tekstiler med feks føn på veldig høy temperatur. Vi finner også at impregnering av tekstiler etter fulført behandling er med på å feste fargen bedre.

Hvis du trenger hjelp til å fjerne kalesje tekstiler fra Mountain Buggy kalesje, kan du finne en video med veiledningvår You Tube kanal.


2 kommentarer:

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)