26. juli 2015

Farging av barnevogn tekstiler i vaskemaskin

Forutsatt en kan fjerne alle stanger og harde plater samtidig som trekk er enfargete, kan en gjerne forsøke å farge barnevogn tekstiler i en vaskemaskin. Vi har testet Herdins sin farve Textile Colour som kan kjøpes på feks Jernia. Farven virker ganske bra og kan anbefales hvis tekstiler er ikke veldig solfalmet eller misfarget.

Herdins Textile Colour
Bruksanvisning følger med, her får en utfyllende veiledning. En pakke er beregnet til 250gr tørre tekstiler, så til barnevogn tekstiler vil en trenge minst 2 og helst 3 pakker. Det blir nødvendig å rense tekstiler etter behandling og etterbehandling, fargerester smitter noe av rett etter farging. Vi lyktes dessverre ikke å få tilfredsstillende resultat på veldig og middels falmede tekstiler, men det ble noe forbedring gjerne etter to runder med farging. På lett falmede tekstiler virker farven bra og oppfriskende.

Om farging med Textile Paint kan du lese her: http://barnevognverksted.blogspot.no/2015/03/farging-tfk-setetrekk-og-mountain-bugy.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)