30. juni 2015

Emmaljunga Leatherette: kalesje problemområder

Emmaljunga City Cross Black Leatherette kalesje med bøyde stanger
Emmaljunga leatherette modeller har sine egne problemområder når det gjelder kalesje. Stoffet leatherette (kunstlær) er ganske tungt mens kalesje ramme og fester ble ikke laget sterkere for det. Så de fleste kalesje feil er relatert til stoff vekt som slitter ramme og/eller fester. Andre feil er relatert til manglende vedlikehold og selve stoffet. Manglende vedlikehold av kunstlær ender opp i sprekker i stoffet. Og tykk leatherette stoff tørkes ikke like fort som vanlig stoff som følgelig resulterer i jordslag.

Kalesje problemer som forekommer oftest med leatherette modeller er som følgende:
 -brukket kalesje stanger
-deformerte kalesje stanger
-ødelagte kalesje fester enten på selve kalesje eller på bag/sete
-jordslag
-sprekker

God nyhet er at de fleste av disse feilene kan fikses på. Vi har en video på YouTube hvor vi viser hvordan kalesje kan demonteres for reparasjon, bytte av deler eller rengjøring. Vi blir ofte spurt om hva kan gjøres med sprekker i kunstlær, og svaret er ingenting. Sprekker kan derimot forebygges med forsvarlig vedlikehold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)