1. juni 2015

Bugaboo Donkey: kan ikke slås opp

Bugaboo Donkey reparasjon
Denne Donkey'n kom inn til oss med understell som  ikke kunne slås opp. Etter demontering av  understellet, viste det seg at en av indre knapper hadde brutt. Knappen er ansvarlig for å låse opp den sentrale mekanismen, og var brutt på en slik måte at en indre wire, som forbinder knappen og den sentrale mekanismen, ikke lenger ble holdt på plass . Etter a ha byttet den defekte knappen og koblet opp wiren, fungerte vognen som den skulle.

Bugaboo Donkey har vært på markedet i flere år nå, og det begynner å komme flere av dem inn til reparasjon samtidig som et mønster av vanlige problemer begynner å komme frem. Så lang har vi opparbeidet oss god erfaring med reparasjoner av både overnevte skader, løst/vinglete understell og defekt bremse og hjul samt skader i sentral mekanisme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)