16. desember 2014

Emmaljunga understell Duo S: reparasjon av front hjul som ikke låses i fast posisjon

Emmaljunga understell Duo S

Problemet er at hjul ikke lenger låses i fast posisjon

Etter å ha sett nærmere på låsemekanismen til Duo S understellet, må si at vi ble litt skuffet. Mekanismen fungerer på samme måte som vi ser i mange triller, skjønt i flere merker av triller selve konstruksjonen og plast kvaliteten er overlegen (ta foreksempel MacLaren triller). Detter er en alvorlig svakhet i design etter vår mening. På det første, et understell som Duo S er mye tyngre i seg selv enn det en trille er, sannsynligvis brukes mye oftere og er beregnet til barn opp til 4 års alder. På det andre, en pleier å bruke låse funksjon i ulendt terreng og snø - kjøreforhold som pleier å sette en god del ekstra stress på denne mekanismen. Denne mekanismen skulle vært mye sterkere og tåle mer, laget helst delvis i metall eller, i hvertfall, i bedre/sterkere plast.


I videoen nedenfor viser vi hva låse mekanismen er laget av og ødelagte deler, gir veiledning til hvordan en kan demontere hjul for å kunne bytte ut defekte deler og drøfter noe årsaker til skaden.

Husk å abonnere på vår YouTube kanal:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)