19. desember 2014

Bugaboo Donkey: tips til rengjøring av understell


Her er våre tips til rengjøring av Bugaboo understell. Fjern synlige merker i aluminium, fremhev ny sort "look" i sorte plast deler, la din Bugaboo skinne.

Video fra YouTube:
Vil du støtte oss og abonnere på våres YouTube kanal? :)


I videoen tar vi for oss Bugaboo Donkey, men tips gjelder faktisk alle bugaboo modeller - materialer som er brukt i Bugaboo produksjon er samme uansett modell.

Flekker på både aluminium og plast kan effektivt fjernes

Materialer vi brukte: wd-40, nail polish remover, scotch-brite

3 kommentarer:

 1. Hei,

  Kan man bruke metoden med scotch-brite svamp og neglelakkfjerner på vognene med sort understell også? Jeg har en Cameleon3 som har en del småriper, har du noen tips til å få bort disse, eventuelt få de til å virke mindre synlig?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei!det er dårlig idé,det vil fjerne sort maling.
   Hvis du er litt tålmodig finn matchende sort maling egnet til metall,bruk liten malingbørste og "patch"-mal småriper,til slutt kan du spray-lakkere hele understellet for å jevne ut farge og få blank finish.

   Slett
 2. Tusen takk for svar!

  SvarSlett

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)