25. juni 2014

Reparasjon Mountain Buggy Terrain: front hjul
Det er tre hoved problemer vi kom over på nyere Mountain Buggy Terrain  front hjul.Noen forekommer som resultat av mislikeholdt eller manglende vedlikehold mens andre som resultat av manglende kjennskap til vognens funksjoner.Problem 1: Hjul rustet til aksling og kan ikke taes av.

I slike tilfeller kan man engang ikke skifte en slange,og ved simpel punktering blir en vogn rett og slett ubrukelig.I tillegg er det kun tidsspørsmål før kulelager ryker.I videoen nedenfor diskuterer vi hva en kan gjøre for å få hjulet av samtidig gir vi tips til hvordan en kan unngå slike problemer.Problem 2: Hjul sitter løst / vrikker.

I slike tilfeller kan en vogn oppleves som vinglete,rystende o.l.Mange opplever at handlekurv blir fort ødelagt av hjulet.På langt sikt blir låsemekanismen ødelagt, og fronthjulet blir ikke låsbart lenger.I videoen nedenfor gir vi tips til hvordan en kan stramme svingbart mekanisme og noen vedlikehold råd.Problem 3: Vognen styrer til side når hjul er i låst posisjon.

Mountain Buggy Terrain blir brukt av mange som en joggevogn med forhjulet i låst posisjon,derfor er det en stor ulempe når en opplever at vognen styrer stadig til en side.I videoen nedenfor viser vi hvordan en kan finjustere tilt på forhjulet å eliminere ulempen.


Flere nyttige videoer på vår YouTube kanal,abonner og nytt:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)