8. august 2016

Bugaboo Buffalo: vanlige problemområder


Bugaboo Buffalo er blitt en populær og meget ettertraktet vogn. Ikke overraskende siden vogn er i meget god kvalitet med mange smarte og praktiske funksjoner og løsninger. Pris på både ny og brukt Buffalo er fortsatt ganske stiv, derfor er det lurt å spare på kvittering ved kjøp av ny vogn og være obs på flere ting ved kjøp av brukt.
Etter å ha jobbet på flere titals Buffalo på verkstedet, vil vi komme med noen tips om hva man bør se etter med tanke på vanlige problemområder ved brukt kjøp. I videoen nedenfor kommenterer vår reparatør hva ville han ha sjekket ved brukt handel.


2 kommentarer:

  1. Hei! Vi har en sånn vogn, også har gummien (eller hva det nå er) på håndtaket gått i stykker. Vi har fått tak på ny gummi, men jeg skjønner ikke hvordan jeg får av håndtaket fra resten av vogna. Er det mulig å få til? Tips mottas med takk :) For øvrig en helt fantastisk ide dette her, og veldig mange gode videoer på youtube!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei:)det er skruer på bege sider som kan fjernes,veldig enkelt.det finnes blogginnlegg hvor vi tar av håndtak på donkey,samme fremgangsmåte,søk her på bugaboo donkey

      Slett

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)