22. mai 2016

Ta vare på det du har!

Har du hørt om www.tavarepådetduhar.no og #verdensmiljødag?
På nettsiden deres får du tips, triks og veiledning om hvordan du kan vedlikeholde og reparere tingene dine. Du finner også en oversikt over lokale reparatører som kan hjelpe deg. Konseptet til «Ta vare på det du har» er at alle kan ta vare på tingene sine. Enten gjøre det selv, eller få hjelp fra noen andre som kan det. Det er både miljøvennlig og lønnsomt.
Dem gjør også en del andre aktiviteter som å arrangere fikse-marked og klesbyttedager.
Den 4.juni  som er #verdensmiljødag skal deres lokallag i Oslo ha en stand i Sofienbergparken på Mitt Grønne Oslo, hvor de ønsker å vise fram forskjellige aktiviteter. Blant andre ble vi invetert. Vi skal vise enkle tips til reparasjon og vedlikehold av barnevogner, det blir mulighet å komme bort med egne barnevogner for å få råd og evntuelt hjelp på stedet om det lar seg gjøre.
Kommer du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)