18. april 2016

Bugaboo Donkey: knekt håndtak


Vi har skrevet tidligere et innlegg om Bugaboo Donkey og knekt håndtak. Vi får stadig henvendelser om det, og regner det som et svakt punkt hos Donkey. Vi antar at Donkey håndtak er for svakt til tvilling løsning. Lett aluminium materiale kombinert med stadig overbelastning (både i seter, på håndtak og under) er en oppskrift på katastrofe.
I sommer fikk vi hele tre delevogner med knekt håndtak, så vi fikk sette sammen et funksjonell understell av det. Ellers er ikke deler å få tak i, både Bugaboo og lokale forhandlere kan tilby kun et nytt understell.  Hos oss kan en få hjelp med reparasjon gitt vi har deler på aktuell tidspunkt, vi er avhengig av delevogner.
Til Donkey-bruker har vi følgende råd: spar godt på kvittering, ikke dra håndtak helt ut, ikke dra vogn opp og ned trapper, ikke overbelast vogn. Til Donkey-produsent - please, sterkere materialer til vogn som skal tåle mye og koster en liten formue.


Les også: Stelleveske, koppholder og/eller kroker til barnevogn? Nei takk, ingen av delene! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)