12. april 2016

Bugaboo Cameleon: løst håndtak

 Vi får stadig henvendelser angåend løst håndtak på Bugaboo cameleon og spørsmål om hva kan gjøres med det. Videoen nedenfor, som vi fikk tilsendt sist, viser problemet det er snakk om.


Dette er veldig vanlig, Cameleon sin håndtak oppfører seg slikt etter noen år med tunge vesker på styre, dra opp/ned trappene og tyngre barn i sete. Interne deler i den sentrale mekanismen slittes ut, og dermed oppleves håndtak som løst. Vognen er ofte fortsatt brukbar, men noen opplever løst håndtak som plagsomt. Det er ikke mye en kan gjøre med problemet. Det beste er å bytte ut slitte deler med nye, men siden produsent ikke selger slike deler er ikke det en mulighet. En annen ting man kan gjøre er å ta av metall deksel og hamre inn metall ring som er under, det skal gjøres på begge sider. Man skal være veldig forsiktig med hammer for å unngå ytterlige skader på understell. Det vil ikke minske bevegelsesrom noe særlig men håndtak vil oppleves en god del fastere. Det hele kan gjentas ved behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)