13. januar 2016

Bugaboo Donkey/Buffalo: sete rame som ikke låses i gitte posisjoner


Sete ramme som ikke låses i gitt posisjon er kjent Bugaboo problem både på Cameleon og nå på nyere modeller som Buffalo og Donkey.
Her ser vi nærmere på Donkey ramme (samme gjelder Buffalo mens Cameleon har annerledes mekanismer) I videoen nedenfor åpner vi sidemekanismen som er ansvarlig for regulering av sete posisjoner. Vi viser hvordan en kan demontere mekanismen, viser interne deler og diskuterer forskjellige problemer og løsninger.


Om en har tilsvarende problem med Cameleon, kan en finne nyttig informasjon samt video-hjelp her:  Reparasjon: Bugaboo Cameleon ramme 

To our English readers:

The above video link is a demonstration (in English) of how to disassemble the seat frame of a Bugaboo Donkey / Buffalo. In it, we emphasize how to realign / repair the locking mechanisms responsible for adjusting the position of the seat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)