20. november 2015

Mountain Buggy Urban Jungle: overhaling


Denne vognen sto på et loppemarked i to dager hvor ingen ville ha den, ble kjøpt av oss til slutt til 50 lapp.
Og ikke så rart ingen ville kjøpe vogna, for den ble åpenbart oppbevart utendørs i lengre periode, var veldig skitten og så ut meget slitt. Vi tok utfordringen for å sete den i brukbar stand, det ville vært synd hvis den skulle bli kastet. Eldre Mountain Buggy modeller har mye potensiale selv etter 10 år i daglig bruk, kvaliteten var på sitt beste noe man kan ikke si om nyere modeller.
Nedenfor kan du se "før og etter" bilder samt finner du linker til innlegg og videoer med tips. Vi er storfornøyd med resultatet i alle fall!Les også: DIY: fjern jordslag hjemme 

                 Farging av veldig falmede barnevogn tekstiler med Palett Textile Paint  

                 Rustfjerning og Rusteater  

Se også:  How to Replace the Ball Bearings and / or Fork on a Mountain Buggy 

               How to Tighten the Front Wheel's Swivel Mechanism on a Mountain Buggy 


To our English readers:  

We picked up this older Mountain Buggy stroller at a flea market for around seven bucks.  Mountain Buggy is a solid brand, and though this stroller was around ten years old, all it needed was a bit of refurbishing.  Take a look at the before and after pictures to see how it turned out.  You can also follow the links for tips on how to refurbish your own stroller.

1 kommentar:

  1. Er det mulig å ta av kalesjen på en eldre model, for å fjerne jordslag og vask?

    SvarSlett

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)