16. september 2015

Emmaljunga White leatherette: bag overhaling

Denne bagen ble innlevert til oss som delebag, ganske så møkkete, med ødelagt kalesje og rifter i skinnet. Vi tok utfordringen å pusse den opp, og resultatet ble slett ikke skuffende. Nedenfor kan en se før og etter bilder.
Alle avtagbare trekk ble vasket i vaskemaskin på 60 grader, selv kunstig lær tåler 60 grader veldig fint. Vi brukte litt klorin i vasken for å få skinnende hvit resultat. Resten av bagen ble rengjort med bright scotch pad som sammen med bite litt vann fjerner smuss meget effektivt (stor fan!). Kalesjen ble reparert ganske fort, her kan en se video hvordan en kan gjøre det selv. Å reparere rifter i skinnet er noe utfordrende men mulig. Her har vi limt stoff under og brukt flyttende lær oppå. Resultatet ble ganske greit, rifter ser ut som mindre synlige arr - ikke sjenerende syn i alle fall.
Understellet på bilder ble også pusset opp ikke så lenge siden, her kan en se hvordan samt før og etter bilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)