3. juni 2015

Diy tips: overhaling av en reisetrille

Nå som ferien starter snart for de fleste, begynte reisetriller å strømme inn til verkstedet til overhaling. I dette innlegget vil vi gi noen enkle diy tips hvis en ønsker å shine opp sin trille.

Rengjøring av tekstiler:

De fleste moderne triller har avtagbare trekk som tåler fint maskinvask. Så det er bare å ta av trekk og kjøre de i vaskemaskin på 40 grader med foretrukne vaskemidler. Vogntekstiler skal helst lufttørkes.
Om det har kommet jordslag eller vanskelige flekker på tekstiler, kan en finne egne tips til rengjøring her.
Det er alltid fint å impregnere tekstiler etter vask. Det vil hjelpe å styrke tekstiler mot sol,regn og skitt. Egne tips til impregnering finner en her.

Overhaling av understell:

Først og fremst skal understell sjekkes for rust. Hvis det har kommet rust, kan den fjernes med rusteater. Egne tips til rustfjerning og bruk av rusteater finner du her.
Ellers anbefaler vi en god runde med smøring, spesielt hvis en trille blir hardkjørt i flere uker på rad.
Til smøring kan en bruke egnede smøremidler som wd-40, og smøre rikelig hjul, bremse og alle bevegelige ledd. Flere smøre - tips kan en finne her.
Hvis det er lufthjul husk å pumpe hjul, og ta med pumpe og ekstra slange og / eller lappesaker.
Tips: Overhaling av en reisetrille

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)