11. juni 2015

Simo: bytte av håndtak ledd

Simo håndtak ledd som er ansvarlig for høyderegulering
 
En av vanlige simo problemer er defekt håndtak ledd som er ansvarlig for høyderegulering Vanligvis skyldes det vanlig bruksslitasje hvor interne deler blir slitt ut. Symptomer er selvsagte og kan være som følgende: håndtak ikke låses i gitt posisjon og bare viper opp og ned, håndtak satt seg fast i en posisjon og lar seg ikke regulere, knapp i regulerings mekanisme satt seg fast inne eller ute og dermed kan ikke trykkes inn eller ikke poper ut.
Det kan fikses enkelt med bytte av defekte ledd eller utslitte deler inni mekanisme. Det enkleste og raskeste er bytte av hele leddet. Bortsett fra et nytt ledd, en vil trenge en drill for å fjerne popnagler, nye popnagler eller skruer og verktøy for å sette disse tilbake på plass. Bytte av utslitte deler inne regulerings mekanisme er mer krevende og vanskeligere, så det vil vi ta i et eget innlegg senere.

Verktøy en vil ha tilgjengelig

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)