15. juni 2015

BabyJogger City Versa: bytte av defekte interne deler

BabyJogger City Versa understell

Den Versa kom inn til reparasjon etter en uheldig flytur. Understellet har blitt skeivt, og som følge ikke kunne slås helt opp og ikke ville låse seg i oppslått posisjon. Tidligere hadde vi inne flere  City Elite modeller med samme problem, så det var vi kjent med.
Feilen oppstår når interne deler kommer ut av sine spor og/ eller blir ødelagt som følge av kraftig slag eller fall, når noe tungt blir lagt opp på vogn e.l.
Som vi nevnt tidligere, BabyJogger mekanismer er ganske kompliserte til tross for enkelheten i bruk. Reparasjon av interne mekanismer er vanskelig og krever tålmodighet, presisjon og erfaring samt som deler er vanskelig å få tak i.

BabyJogger City Versa: på innsiden

 Eieren av denne trillen var heldig og fikk sin trille fikset. Ikke alle er så heldige, derfor ønsker vi å minne alle som skal ut og reise - pakk sine vogner og triller forsvarlig og husk forsikring.

2 kommentarer:

  1. Eg har kjøpt en bag med adapter og ein sportsdel uten adapter. Hvor kan jeg få kjøpt adapter til sportsdelen?

    SvarSlett
    Svar
    1. hvis det er snak om city versa så er adpatere fast montert på sittedelen så vidt jeg husker

      Slett

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)