19. mai 2015

BabyJogger City Select: bytte av bremsewire

BabyJogger City Select understell med defekt bremsewire
BabyJogger City Select understell

 Fremgangsmåte: -fjern alle skruer øverst ved bremsehåndtak, -så fjern alle skruer nede ved bremsepedal, -til slutt forsiktig fjern alle plast deler rund bremsewire og deretter wire.

Bytte av bremsewire på BabyJogger Sity Select: verktøy
Bytte av bremsewire akkurat på City Select er ganske utfordrende. Det er rund 16-17 skruer og like mange små plast deler som skal skrus av og demonteres bare for å kunne fjerne defekt bremsewire, alt dette skal påmonteres igjen med ny bremsewire. Dessuten er det flere fjær som skjuler seg under plast deler, alltid pass på og ikke mist noen Vår tips her - ikke regn med at du vil huske alt en halv time senere, noter hva skal hvor! En annen tips for bedre resultat, smør alle bremseelementer mens du monterer ny bremsewire. Og husk at det er justerings skrue som kan pusles med for å finne optimal stilling for bremse.


1 kommentar:

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)