9. februar 2015

Bugaboo Bee (ikke plus): ikke kjøp en med feil/defekter

   Noen ganger dukker det opp en billig Bugaboo Bee på brukt markedet, gjerne godt brukt med en eller annen feil. Det er lett å bli fristet og gå for en billig tendig trille selv om den er 10 år gammel.
    Nesten hver gang en gammel Bee med defekter kommer opp på finn.no, blir vi oppringt angående  reparasjon muligheter, så vi vil gjerne komme med noen bee-tips:

-ikke kjøp en med ødelagt sete - vanskelig/nærmest umulig å reparere eller kjøpe erstatnings deler pga alder

-ikke kjøp en med ødelagt understell - vanskelig/umulig å reparere eller kjøpe erstatnings deler pga alder

-ikke kjøp en med ødelagte hjul - vanskelig å reparere/umulig å kjøpe erstatnings deler pga alder

-ikke kjøp en med ødelagt kalesje -  vanskelig å reparere/umulig å kjøpe erstatnings deler pga alder

Det skal være mulig å få tak i noen deler på feks ebay e.l. men frakt kostnader itillegg til opprinnelig pris gjør det fort lite lønnsomt.
Av og til får vi inn gamle Bee triller som delevogner og kan være behjelpelige med intakte deler, men ofte de triller vi får har veldig få brukbare deler igjen.

Oppsummert - på lang sikt, hvis en skal handle brukt, lønner det seg å kjøpe litt dyrere Bugaboo Bee trille men uten feil eller mangler.

P.S. Tips gjelder Bugaboo Bee første generasjon og ikke Bee Plus, det er fortsatt mulig å få tak i deler til nyere modeler.

Bugaboo Bee

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)