7. februar 2015

Babyjogger City Elite: skeivt understell som ikke slås help opp / ikke låses i oppslått posisjon

   Etter noe uheldig pakking inn i bilen ble denne babyjogger ødelagt - den ble skeiv i  understellet som gjorde at vognen kunne ikke slås helt opp og ville ikke låse seg i oppslått posisjon.
    Etter å ha sett nærmere på sammenslåing mekanisme, kan vi si at mekanismen ser ut overaskende elegant og komplisert på innsiden selv om babyjgger kan legges ned/slås opp med en hånd i en bevegelse. Feilen som er nevnt ovenfor oppsto først og fremst pga mekanismen som ble helt feiljustert (deler kom ut av sine respektive spor når slaget traff siden) samt en liten del ble ødelagt og måtte byttes.
   Reparasjonen var middels vanskelig, ingen spesiell verktøy bortsett fra skrutrekker var nødvendig og selvsagt tilgang til deler er viktig. Ellers ble det total suksess!

2 kommentarer:

  1. Hei, samme feilen er på vår vogn. Hvor får man kjøpt deler? Mvh Alf

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei.I de fleste lignende tilfeller er det nok å åpne opp mekanismen og sette alt pent på plass,man trenger ikke deler med mindre det er synlige skader.

      Slett

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)