11. desember 2014

Simo Classic Exclusive: hjul som vingler

Problem:

"Hei Har tenkt og kjøpe en simo classic som vingler på 2 hjul. Hva kan problemet være? Har dere deler som kan fikse dette? Fikse kan jeg selv :) Ser også på nett at dette er helt Normalt på disse :) - Mvh"


Simo Classic Exclusive

Tips: 

Det er plast ringer på innesider av felger som er nedslitte eller mangler, disse er med på å holde hjul fast på akslinger. Disse ringene skal ikke være avtagbare, og dermed er ikke å få kjøpt som reserve deler.
Heldigvis er det noe som kan fikses, man må være litt kreativ med en slik reparasjon:)
Vi har en video ute på YouTube hvor vi fikser hjul med akkurat samme problem, du kan se om det gir deg en idé.
PS! Simo Classic Exclusive er en skjønn vogn, og mange liker den. Praktisk sett, den simo modellen er ute av produksjon, deler er nærmest ikke å få tak i, alle reparasjoner på den er vanskelige og meget krevende. Oppsummert-skal du kjøpe en slik vogn på brukt marked, pass på at den ikke har større feil eller vesentlige mangler.


 Repairing a loose wheel on a vintage stroller (Simo Classic)


Husk å abonnere på vår YouTube kanal:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)