11. november 2014

Reparasjon Bugaboo Cameleon: ramme, håndtakk, kulelager


Denne kom inn til reparasjon med ødelagt ramme, håndtak som ikke låses i gitte høyde posisjoner samt dårlige kulelager på forhjul.


Håndtak som ikke låses i gitte høyde posisjoner er kjent bugaboo problem. Dette er relativt enkelt å fikse, ingen spesiell verktøy nødvendig. Her kan du se hvordan det kan gjøres hjemme om en vil fikse det selv.


Ødelagt ramme er også relativt simpel fiks om du får tak i deler. En vil trenge drill for å fjerne popnagler, delen byttes ut enkelt, popnagler kan erstattes med skruer. Her kan du se mer om ramme reparasjon.


At kulelager rykker etter noen års bruk er ganske vanlig, noe en må være forberedt til når en velger å kjøpe bugaboo cameleon. Deler er vanskelig å få tak i, ellers selve reparasjonen er relativt enkel sak. Her kan du se hvordan en kan gjøre det selv.

Bugaboo Cameleon - ferdig reparert og klar til bruk igjen

Verktøy som ble brukt i reparasjoner

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare alle kommentarer. Hvis du har spørsmål som krever svar, ta kontakt på mobil eller epost.
Kommentarfeltet er åpent og ikke modereres, det betyr ikke at det er en plattform for uhyggelige ytringer og annen uskikkelig oppførsel!
Takk for besøket:)